Geboortekaartjes velvet

Velvetkaartjes zijn trendy ! het fluweel- zachte gevoel in combinatie met zeer dik karton geeft een heel speciaal effect. Daar komt dan de letterpress foliedruk op, waarbij je de diepdruk mooi voelt. Je kan kiezen uit goud, zilver, koper, rosé, vast kleur, enz. Samen met onze ontwerpster werkt u het geboortekaartje van u dromen volledig uit, volgens uw budget. U kan kiezen uit 24 kleuren en de achterkant bedrukken we in quadri, volledig volgens uw wensen, al dan niet met foliedruk. Scroll verder voor meer.

Velvet geboortekaartjes

Velvetkaartjes met geschenkjes

Bij mooie kaartje horen mooie geboorte geschenkjes. Wij hebben in ons gamma allerhande doosjes om zelf te vullen, flesjes, verpakkingen, zakjes, zeepjes, tetra doekjes, enz. Doosjes zijn in een vast kleur maar kunnen ook bedrukt worden in de stijl van het geboortedrukwerk. Verder bieden wij ook stickers aan om op geschenkjes te kleven en ook naamstickers zijn mogelijk, zelfs in foliedruk.

Velvet geboortekaartjes 3

Klassieke geboortekaartjes

Naast de velvet kaartjes kan u natuurlijk ook terecht voor allerhande andere geboorte-kaartjes. Samen met onze ontwerpster werken we uw ideeën uit of u komt langs met een drukklaar bestand. Keuze aan papiersoorten is er in overvloed, en ook allerhande afwerkingen: kaart van 800 gr, quadri of pantone kleuren, digitale folie of letterpress folie, snijden naar vormen, bijhorende kaartjes en stickers, enz.

En zo veel meer ...